Genetická jedinečnosť vnímania chuti

  • Téma: Biotechnológie, Genetika, Biológia
  • Miesto konania: Aupark Shopping Center
  • Prezentuje: Výskumný ústav Laboratórium nutrigonomiky a Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU

Informácie

Gény ovplyvňujú aj naše vnímanie chutí. Príďte si otestovať vašu citlivosť vnímania základných chutí a pachov, schopnosť rozoznávať a priraďovať pachy, a zároveň sa dozviete o genetickej podstate ľudskej jedinečnosti v zmyslovom vnímaní, ktoré je odvodené od drobných odlišností vaších génov.
Viac informácií:
NU3GEN - SPOZNAJ SVOJ GENETICKÝ POTENCIÁL

Newsletter

Zaregistrovať

Projekt je spolufinancovaný Európskou komisiou v rámci programu Horizont 2020 akciami Marie Sklodowska-Curie.

Festival vedy  - Európska noc výskumníkov 2016 - 2017, Grantová zmluva, č. 723000

Novinky

všetky novinky

Darujte 2% pre FESTIVAL VEDY

Aj v roku 2018 môžete prispieť 2% na podporu a popularizáciu slovenskej vedy v spoločnosti. Ako sme využili 2% v minulosti? V roku 2017 Vaše 2% pomohli zorganizovať podujatie...